Keramiek en staal zijn twee elementen die geregeld terugkomen in het werk van Hannah Reede. Beide materialen zijn modulaire systemen, met beide is te bouwen. Met de een preciezer dan de ander. Zodra deze materialen gecombineerd worden ontstaat er een spanningsboog waarin de materialen elkaar complementeren. De machine-gemaakte, steigerbuis wordt gecombineerd met de handgemaakte-keramiek. Een feminien en masculine kant. Wie draagt wie en wie wordt gedragen?
Over ALL INN;
Negen kunstacademies, honderdvijfenzeventig jonge kunstenaars, één tentoonstelling. Voor het eerst in de geschiedenis presenteren recent afgestudeerde kunstacademie studenten van alle bacheloropleidingen beeldende kunst in Nederland gezamenlijk hun werk.
ALL INN is een initiatief van negen Nederlandse bacheloropleidingen Beeldende Kunst, in samenwerking met curator Rieke Vos. Het HEM is de genereuze herbergier die ALL INN en haar bezoekers verwelkomt en met zorg en warmte in zijn armen sluit. Het project wordt mede mogelijk gemaakt met steun van Mondriaan Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, NN Group en Stichting Stokroos.
Tekst: Het HEM
Ceramics, scaffolding tubes, TL-lights
Curated by: Rieke Vos
Photographs: Ariane Toussaint

2021, Het HEM - Zaandam
Back to Top